Szolgáltatások

Munkaerő kölcsönzés

Munkavállalóknak

Ön ingyenesen megkereshet bennünket, és jelentkezhet az adatbázisunkba, így cégünk segítségével és közbenjárásával megtalálhatja a leendő munkáltatóját. Amennyiben Ön a felajánlott munkát megfelelőnek találja, munkaszerződést kötünk határozott vagy határozatlan időre. Az alábbi papírokat hozza magával, mikor új munkahelyre szeretne belépni: TB kiskönyv; kilépő papírok (jövedelem-igazolás, munkáltatói igazolás a munkaviszony megszűnésekor).

Munkáltatóknak

Munkaerő kölcsönzés esetén a munkavállalóink nálunk vannak munkaviszonyban, és teljes társadalmi biztonságot élveznek. Ebben az esetben az ügyfeleink csak a ledolgozott órák után fizetnek, és minden munkajogi határidőért mi vállaljuk a felelősséget. A modell az ügyfeleinknek teljes rugalmasságot és ezért tervezhetőséget biztosít. A rendszeres munkaerő kölcsönzés együttműködése során előfordulhat, hogy munkatársainkat ügyfeleink közvetlenül alkalmazzák miután meggyőződtek a munkaerőink minőségéről.

Miért érdemes minket választani?

  • Gyors, problémamentes, rugalmas és meghízható megoldás.
  • Hosszú idő óta a piacon levő portfólióval rendelkezünk.
  • Garantáljuk ügyfeleinknek a szakképzett megoldásokat, mint könyvelés és a bérszámfejtés.
Ajánlatot kérek

Munkaerő közvetítés

Munkavállalóknak

Amennyiben Ön nem elégedett állásával, érdemes tovább olvasnia, mivel hozzánk olyan emberek jönnek, akik jobbat szeretnének, akik teljesen ki szeretnék használni lehetőségeiket és kompetenciájukat. Akárhogy is szeretné alakítani szakmai jövőjét a közvetlen munkaerőpiaci kapcsolatainkkal és különböző iparágak kiemelkedő vállalataival segítünk Önnek. Szolgáltatásainkkal segítjük szakmai fejlődését és rávilágítunk arra, hogy miként tudja lehetőségeit jobban kihasználni.

Munkáltatóknak

Engedje át a munkaerő keresés és kiválasztás feladatait tapasztalt cégünk számára, amivel időt és pénzt spórolhat, és a nem megfelelő munkaerő alkalmazásának kockázatát is csökkentheti. Munkatársaink évente több száz interjút folytatnak le, ezért kitűnő biztonságot szereznek, hogy melyik munkatárs tudná az ügyfeleink igényeit kielégíteni. Igény esetén mi megszervezzük ügyfeleinknek az álláshirdetések megjelentetését, összegyűjtjük a beérkező jelentkezőket és előzetes szűrést és válogatást végzünk. A pályázók kiválasztását személyiségi tesztekkel támogatjuk, az eredményekről pedig írásos összefoglalást készítünk ügyfeleinknek. Ha ügyfeleink a mi személyes kapcsolatainkkal rendelkező hálózatunkat alkalmazza, mi közvetlenül felvesszük a kapcsolatot az ügyfeleink megbízásából a potenciális pályázókkal, amíg az ügyfelünk vállalkozása névtelen marad.

Miért érdemes minket választani?

  • Idő és költségmegtakarítás a kiválasztás során.
  • Nagyobb választékot kap ügyfelünk a munkaerő adatbázis miatt.
  • Ügyfelünk csak sikeres megbízás esetén kell díjat fizetnie.
  • Folyamatos állásajánlatok, és nagy kínálat számos szakterületen.
Ajánlatot kérek